Din Suzuki-forhandler i Esbjerg

Vil du gerne have meget bil for pengene?

Så skal du vælge en Suzuki!

Suzuki S-Cross
En usædvanlig skarp familie-SUV. Sådan beskriver Suzuki selv det, som hurtigt bliver familiens nye, bedste ven.

I S-Cross har du en høj og behagelig siddestilling, en rummelig kabine og effektiv hybridteknik, som betyder, at du sparer på brændstoffet.
FORTÆL MIG MERE
Suzuki Swift
Super fræk at se på - og med mere sikkerhedsudstyr end nogensinde!

Suzuki Swift kommer med hybrid som standard, og der medfølger avancerede sikkerhedssystemer som eksempelvis aktiv fartpilot med allerede til startprisen på 162.990 kroner.

Tjek modellen ud her.
DEN SKAL JEG SE
Suzuki Vitara
Vil du have rendyrket SUV-design og mulighed for at have op til 1.500 kg på anhængerkrogen?

Så skal du prøvekøre en Suzuki Vitara. Modellerne kommer med 6-trins manuelt gear og hybridsystem som standard. De kan også fås med automatgear.

Læs mere hos Suzuki:
VIS MIG MODELLEN
Suzuki Ignis
Få dristig storby-udstråling i markedets enestående og mest kompakte SUV - med 12V mild hybrid som standard.

Selvom modellen er kompakt, er der god plads i kabinen. Den høje siddeposition giver godt udsyn og behagelige forhold, når du stiger ind og ud.

Suzuki Ignis er i energiklasse A+.
DEN SKAL JEG SE
Previous slide
Next slide
Suzuki modeller

Bakke Auto har været Suzuki-forhandler siden starten på det nye Suzuki i Danmark i 1996

- og dét med god grund: 

Suzukis filosofi er at give meget bil for pengene. Det er faldet i god jord hos de afgiftsplagede danskere. Der er nu solgt mere end 200.000 Suzuki-biler i Danmark.

Vi er både autoriseret som Suzuki-forhandler og autoriseret på vores værksted, så vi kan udføre service og reparationer i henhold til anbefalingerne, så du bevarer din fabriksgaranti.

Se de nye modeller nedenfor.

Bakke Auto har forhandlet Suzuki i Esbjerg siden 1996

Det betyder, at vi kender mærket ud og ind og kan rådgive dig ærligt og redeligt om, hvilken model der er den rette for dig.

Samtidig er vores værksted også autoriseret til at kunne håndtere service og reparation af Suzukis biler. Det er din garanti for, at vi følger Suzukis retningslinjer for vedligehold, så din bil er godt kørende de næste mange år – og så den holder sin værdi.

Vi har også stor erfaring med at videresælge brugte biler. Derfor giver vi dig også gerne en byttepris på din nuværende bil, når du køber en ny Suzuki hos os. 

Skal vi snakke om din nye Suzuki?

Så tag fat i én af os.

Nicolai Kristensen
Salg
Jonas Jørgensen
Salg
Oliver Nielsen
Salgselev
Peter Schmidt
Indehaver
Jørgen Schmidt
Indehaver
Bybiler og muskelbundter - se modellerne

Suzuki Swift: Lille, hurtig og med mere sikkerhedsudstyr

Superfræk at se på, lille, hurtig, energivenlig  – og med mere sikkerhedsudstyr end nogensinde! 

Suzuki Swift kommer med hybrid som standard, og med energiklasse A+++ sparer du på brændstoffet. Den kører nemlig op til imponerende 21,3 kilometer pr. liter ved blandet kørsel.

Samtidig ligger ejerudgiften i den absolut lave ende.

Du får ikke kun god brændstoføkonomi og gokart-lignende køreglæde. Du får også avancerede sikkerhedssystemer som eksempelvis aktiv fartpilot, automatisk nødbremse og full LED-forlygter med allerede til startprisen på kun 162.990 kroner. 

Suzuki Ignis: Lille, praktisk og kompakt SUV med attitude

Få dristig storby-udstråling i markedets enestående og mest kompakte SUV – med 12V mild-hybrid som standard. 

Selvom modellen er kompakt, er der god plads i kabinen. Den høje siddeposition giver godt udsyn og behagelige forhold, når du stiger ind og ud. 

Suzuki Ignis er i energiklasse A+. Ved blandet kørsel rammer du 20 kilometer pr. liter. Selv med firehjulstræk har ligger du flot på vejen med 18,5 kilometer pr. liter benzin.

Perfekt til både storbyen og eventyrerne i naturen.

Vil du have rendyrket SUV-design og mulighed for at have op til 1.500 kg på anhængerkrogen, så du stadig kan have campingvognen bag på, selvom du kører hybrid? 

Så skal du prøvekøre en Suzuki Vitara.

Det effektive 48V mild-hybridsystem giver dig mulighed for at køre på strøm ved for eksempel bykørsel, mens du samtidig har muligheden for at køre langt med eksempelvis trailer eller campingvogn bag på.

Modellerne kommer med 6-trins manuelt gear og hybridsystem som standard. De kan også fås med automatgear. 

En usædvanlig skarp familie-SUV. Sådan beskriver Suzuki selv det, som hurtigt bliver familiens nye, bedste ven.. 

I S-Cross har du en høj og behagelig siddestilling, en rummelig kabine og effektiv hybridteknik, som betyder, at du sparer på brændstoffet.

Selv den billigste model giver dig utroligt meget udstyr for pengene. Blandt andet automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og skiltegenkendelse.

Også multimediesystem, bakkamera og LED-lygter for og bag følger med.

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der kan rumme hele familien og samtidig holde en god brændstoføkonomi.

Med avanceret og selvopladende hybridteknik går den langt på literen og har lav CO2-udledning.

Samtidig får du et komfort- og udstyrsniveau uden lige – og sikkerheden er i top med eksempelvis autoriseret nødbremse, aktiv fartpilot, fodgænger- og cyklistgenkendelse og vognbaneassistent med aktiv styring.

Swift Sport: Fuldblods køreglæde og elegante detaljer

Lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. 

Swift Sport sprudler af selvtillid, og med 48V mild-hybridteknik som standard og en kørevægt på kun 1.020 kg stryger du af sted fra 0 til 100 km/t på kun 9,1 sekunder.

Lige til at få sommerfugle i racermaven af.

Swift Sport er køreglæde på højeste niveau med god siddekomfort og fuld kontrol over bilen i selv de skarpeste sving.

Den nye Suzuki Across er en stor, robust og sporty SUV udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk.

Det giver dig en bil med kompromisløs ydelse med opladningshybridens fleksibilitet (så du slipper for ventetid ved opladning) og den moderne SUV’s rummelighed og rå look.

Din elektriske rækkevidde er på hele 75 kilometer, og med firehjulstrækket kan du roligt tage på eventyr både on- og offroad i al slags vejr.

Vil du have en chamerende offroader, som bliver lagt mærke til i bybilledet? Så er Suzuki Jimny et oplagt valg.

Både ude og inde strutter offroad-legenden Jimny af selvtillid. Alt er gennemtænkt og designet, så det lille muskelbundt kan bruges både som professionelt arbejdsredskab og som mobilt hobbyrum.

Jimny Van er indbegrebet af effektivitet og funktionalitet. For eksempel kan alle knapper på instrumentbordet betjenes med handsker på. Ret praktisk, når du er på eventyr uden for den gængse landevej. 

Jimny Van er en ægte offroader med firehjulstræk, stor frihøjde og reduktionsgear, der gør det muligt at køre ekstremt offroad.

Udstyrslisten er lang, også når det gælder sikkerheden, hvor automatisk nødbremse fx er standard. Og så napper den 1300 kilo på anhængerkrogen.

Scroll to Top

Book service

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Skal du i stedet booke tid til dækskifte?