Køb din nye Honda i Esbjerg

Få en bundsolid, rummelig og charmerende bil.

Uanset, om du vil køre på benzin, el eller begge dele

honda modeller

I mere end 70 år har Honda leveret trafiksikker køreglæde til millioner af mennesker.

En Honda er bundsolid, rummelig, charmerende og har masser af køreglæde at byde på.

Med de nyere modeller har Honda også udviklet elbiler og hybridbiler. Så uanset om du er til den klassiske benzinmotor eller gerne vil have en bedre brændstoføkonomi, kan Honda være et sikkert valg.

Hos Bakke Auto er vi autoriseret forhandler af Honda i Esbjerg, ligesom vores værksted også er autoriseret til at udføre service og reparation på modellen.

Se alle modeller nedenfor.

Kort fortælling om modellen


På trods af sit strømlinede, sporty ydre er Honda Civic Tourer en både rummelig og fornuftig bil. 

Tag familien med på ferie sydpå, og bevar en god brændstoføkonomi.

Få mere info hos Honda.

Kort fortælling om modellen

I denne nye model har Honda kogt flere årtiers erfaring med hybridmotorer ned i en lækker bil. 

Hybridbatterierne er selvopladende og trækker strøm fra motoren og opbremsning. 

Du sparer altså tid og besvær ved at vælge en Honda Hybrid fremfor en fuld elbil, fordi du slipper for opladning.

Kort fortælling om modellen

Den helt nye hybridbil fra Honda komplimenterer det klassiske design fra Honda Civic med spændende elektriske kræfter. 

Fordi det er en hybrid, slipper du for at lade op. Til gengæld får du bedre brændstoføkonomi og sætter et mindre CO2-aftryk på planeten.

Honda

Honda CR-V - En førsteklasses hybridoplevelse

Den splinternye Honda CR-V Plug-in hybrid er lynhurtig, skaber en stabil køreoplevelse og imponerer med sin brændstofeffektivitet. Denne SUV er udstyret med en intelligent og yderst avanceret e:PHEV-drivlinje, der garanterer en behagelig og problemfri køreoplevelse. Den har gennemgået en omfattende redesign proces og repræsenterer nu vores største førsteklasses SUV med en dristig og imponerende stil, forbedret ydeevne, øget sikkerhed og enestående komfort.

Vores kraftfulde og effektive hybridmotor giver suveræne køreegenskaber og tilbyder tre forskellige køretilstande: elektrisk, hybrid og benzin, for at sikre optimal brændstoføkonomi og ubesværet kørsel over lange strækninger.

Plug-in hybrid
• Altid klar og fuldt opladet i din egen indkørsel hver morgen.
• Op til 82 km rækkevidde uden emissioner.
• Lav CO2-udledning på kun 18 g/km* ved længere elektrisk kørsel.
• Automatisk skifte til hybridtilstand ved lav batteriopladning.
• Fjernopladning mulig via My Honda+ appen.

Oplev køreglæden
CR-V leverer fremragende elektrisk ydeevne og imponerende brændstofeffektivitet i den virkelige verden. Accelerationen er jævn og responsiv og håndteringen præcis og
stabil, selv når terrænet bliver en smule hårdere. Faktisk nyder du en virkelig dynamisk og kontrolleret køreoplevelse, uanset hvor din rejse fører dig hen.

Den nye Honda e:Ny1 er mærkets anden fuldt elektriske bil til Europa.

Den kombinerer nyt design med høj interiørkvalitet og avanceret teknologi for at skabe en moderne familiebil. e:Ny1 blev udviklet med fokus på at tilbyde nye værdier, følelser og oplevelser for både eksisterende og nye EV-ejere.

Med Hondas “mennesket i centrum” udviklingsfilosofi som rettesnor var hovedmålet for e:Ny1’s udviklingsteam at levere køreglæde, dynamik, jævn kørsel og brugervenlighed. Dette krævede at ingeniørerne udnyttede fordelene ved en fuldt elektrisk drivlinje. Den seneste batteristyringsteknologi giver en rækkevidde på 412 km og hurtig opladning på omkring 45 minutter for 10-80 % opladning.

Som elbil har e:Ny1 et elegant, flydende design med smalle forlygter integreret i en dristig front. Baglygterne er forbundet med en LED-lysstrimmel på tværs af bagklappen, og bilen er tilgængelig i flere farver. e:Ny1 er udstyret med Honda SENSING sikkerhedsteknologier som standard og tilbyder avancerede køreassistentsystemer.

e:Ny1 kombinerer elektrisk drift med Hondas køreegenskaber, drevet af en 150 kW-motor med 310 Nm drejningsmoment og acceleration fra 0-100 km/t på 7,6 sekunder. Batteriet er centralt placeret for bedre tyngdepunkt. Styringen tilpasses hastighed, og der er tre køreindstillinger: Sport, Normal og Econ Drive. Det digitale instrumentpanel og den centrale berøringsskærm tilbyder et udvalg af teknologiske funktioner for passagererne. Vil du vide mere?

Bakke Auto er autoriseret Honda-forhandler i Esbjerg

Derfor kender vi mærket ud og ind og kan rådgive dig om, hvilken model du skal vælge, så den passer til dine behov.

Samtidig er vores værksted også autoriseret til at kunne håndtere service og reparation af Hondas biler. Det betyder, at du har garanti for, at vi følger Hondas retningslinjer for vedligehold og reparation, så din bil er godt kørende de næste mange år – og så den holder værdien.

Vi har også stor erfaring med at videresælge brugte biler. Derfor giver vi dig også gerne en byttepris på din nuværende bil, når du køber en ny Honda hos os.

Skal vi snakke om din nye Honda?

Så tag fat i én af os.

Nicolai Kristensen
Salg
Jonas Jørgensen
Salg
Oliver Nielsen
Salgselev
Peter Schmidt
Indehaver
Jørgen Schmidt
Indehaver
Scroll to Top

Book service

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Skal du i stedet booke tid til dækskifte?