Reservedele og udstyr

Find de reservedele du står og mangler..

Som professionel bilforhandler har vi sans for god service og kvalitet og forstår kundernes behov. Vi tager godt imod kunden, uanset om du kontakter os pr. telefon eller møder personligt op i vores værksted.

LEJE AF BILER
SERVICEBOOKING
Er du kommet galt afsted, tilbyder vi lånebil, så du kan komme videre...
LÅNEBIL

Husk altid at bruge originale reservedele

Ny indledning
Her må der også godt komme en ny tekst.

På vores reservedelslager kan du altid finde de reservedele du netop lige står og mangler, idet Bakke Auto A/S har et af regionens mest velassorterede varelager til Mazda, Suzuki, Honda og Chevrolet og vores sidst ankomne mærke Aiwais..

Har vi ikke den reservedel du mangler, kan vi skaffe den indenfor 12 til 48 timer,
da vores importør har daglige leveringer fra Køge og Belgien.

Vi er specialister i disse bilmærker:
RSA Maxus Done-16-048

Giv bilen et nyt look med nyt udstyr

Kig ind og få et tilbud på hvad det vil koste at give din bil et nyt look.

Skulle du få lyst til at give din bil et nyt look, så har vi ligeledes et stort udvalg i alt udstyr lige fra alufælge, spoiler til navigationsudstyr som er det sidste nye til bilen. – Kig forbi og få en demonstration eller et tilbud på en reservedel.

Bakke Auto A/S er en af landets største leverandør af originalt udstyr til Mazda og Suzuki. Vi har specialiseret os i opbygning af alle former for styling kit til Mazda og Suzuki, så kig forbi vores udstilling og oplev bilernes “nye” design.

Skulle du have interesse i udstyr eller i en udstyrspakke til din bil, så kontakt os for nærmere information.

Servicebooking

Bestil tid til dit næste serviceeftersyn..

Her er du sikret et godt køb
Er du på udkig efter en ny bil, eller vil du sælge en brugt, så er du velkommen hos Bakke Auto A/S i Esbjerg. Vi har et stort udvalg af biler i mærkerne Mazda, Suzuki og Honda, og vi har stor erfaring i at videresælge brugte biler.

Når det kommer til biler, som er vores omdrejningspunkt kan du altid regne med godt design, kvalitet og ærlighed. Vi sælger modeller, der er blandt de bedst sælgende biler, og vi gør det med stolthed, fordi vi ved, vi kan stå inde for kva- litetsgarantien og sikkerheden af de biler, vi sælger.

Servicering af alle biler
Foruden Mazda, Honda og Suzuki-kunder servicerer vi også Chevrolet, selvom mærket ikke længere forhandles. Vores kunder vil blive godt modtaget, når de har en tid til service på vores værksted. Vi har et loyalt og stabilt perso- nale, der kender kunderne og deres biler godt. Vi har alt, hvad der skal bruges til et almindeligt servicebesøg på værk- stedet, så kunderne ikke skal undvære deres biler i længere tid.

Scroll to Top

Send os en besked

Skriv en besked til os nedenfor. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Book service

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Skal du i stedet booke tid til dækskifte?