Dæk og fælge

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på nye dæk.

Hos Bakke Auto forhandler vi sommer- og vinterdæk i alle størrelser og alle kvalitetsmærker, til konkurrencedygtige priser. Vores tre primære samarbejdspartnere Bridgestone, Firestone og Yokohama.

Vi opbevarer dine hjul

I forbindelse med køb af sommer- og vinterdæk hos Bakke Auto A/S, har vi også mulighed for at opbevare dine ”overskydende” dæk og fælge for et beskedent årligt beløb. Ligesom vi bytter dine sommer- eller vinterhjul rundt, kvit og frit i forbindelse med et evt. serviceeftersyn.

På vores dækhotel kan vi tilbyde opbevaringsplads til dine sommer- eller vinterhjul, for kun 89,- pr. mdr. inkl. dækskifte.

Dæk og fælge med prisgaranti

Når dækkene er slidt op, og det er tid til nye, kan du regne med at få en fair pris hos os. Vi har nemlig prisgaranti på hele vores store udvalg af dæk og fælge både sommer- og vinterdæk. Går du efter et bestemt mærke, kan vi med garanti skaffe det til dig, til markedets bedste pris. Vi kan rådgive dig til det billigste valg på lang sigt, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, derfor finder du kun dæk og fælge, der lever op til markedets høje standard hos os.

Find dit nye sæt dæk og fælge i Esbjerg

Som Esbjergs ældste autoriserede bilforhandler holder vi naturligvis efter alle disse år stadig til i Esbjerg. På Kvaglundvej 90 i Esbjerg, kan du her få professionel assistance til at finde din bils nye dæk og fælge.

Kontakt værkstedet
Du kan kontakte vores værksted:
Direkte:
75 14 11 88
Email:
service@bakkeauto.dk
Mandag til torsdag
kl. 7.30 - 16.00
Fredag
kl. 7.30 - 15.30.

Det er muligt at bestille tid til service og andet mekanisk arbejde her på hjemmesiden.
Gå til servicebooking »