Autoværksted med kvalitet og ærlighed

Med ærlighed kommer man længst, det gælder også hos Bakke Auto A/S. Hver dag tager vores autoværksted godt imod en masse bilejere, der har brug for råd og vejledning om deres biler og hjælp til bilservice. Vi er et autoriseret autoværksted med over 20 medarbejdere, som er klar til at hjælpe dig godt videre.

På et værksted af høj kvalitet, skal der være høj faglig viden og ekspertise hos hver enkelt medarbejder. Hos Bakke Auto følger vi hele tiden med udviklingen og tilegner os ny viden, som vi kan bruge i vores autoværksted. Du kan regne med, at vi altid er opdateret med nyeste viden, når det gælder vores tre bilmærker: Mazda, Suzuki og Honda. Desuden servicerer vi også Chevrolet kunder, selvom mærket ikke længere forhandles. Du er altså i gode hænder, når du besøger vores autoværksted.

Topmoderne autoværksted med det seneste værktøj

Som autoriseret bilforhandler er vi underlagt teknologisk instituts kvalitetskontrol. Vi har altid det bedste værktøj ved hånden. Udover vores autoværksted, har vi ligeledes også et pladeværksted der tager sig af skader på biler. Både reparationer og værktøj gennemgås jævnligt for at leve op til den høje standard, der skal være i vores værksted.

Desuden har vi nogle af landets bedste specialister i de forhandlende bilmærker ansat og bilerne placerer sig altid blandt de bedste i tests, når det kommer til driftsikkerhed og fejl.

Kontakt værkstedet
Du kan kontakte vores værksted:
Direkte:
75 14 11 88
Email:
service@bakkeauto.dk
Mandag til torsdag
kl. 7.30 - 16.00
Fredag
kl. 7.30 - 15.30.

Det er muligt at bestille tid til service og andet mekanisk arbejde her på hjemmesiden.
Gå til servicebooking »
Esbjergs ældste autoriserede autoværksted

Vi kan med stolthed kalde os gamle, for vores autoværksted er Esbjergs ældste autoriserede forhandler. Vi har et stærkt team af loyale og stabile medarbejdere, som altid står klar til nye opgaver. Det er altid besøget værd, at komme til Bakke Auto hvad enten det drejer sig om et bilkøb eller et serviceeftersyn.

Vores topuddannede mekanikere står klar til at servicere netop din bil. Vores mekanikere gennemgår løbende den nødvendige efteruddannelse, som skal til for at kunne betjene værkstedets topmoderne udstyr, og ikke mindst det, at kunne give din bil den optimale service.

Reparation er en tillidssag – Vi er tilknyttet ankenævn for biler

Som kunde hos os kan du altid være sikker på kvaliteten af vores arbejde på værkstedet. Vi arbejder efter skrappe normer og standarder, som er fastsat fra begge vores samarbejdspartnere Mazda og Suzuki.

Dansk Ankenævn for biler

Skulle vi være uenige om det udførte arbejde, er vi tilsluttet ankenævn for biler. Ankenævnet er en uvildig instans som behandler klager for forbrugeren.

Teknologisk Insitut

Ydermere er vi frivilligt tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts kvalitetskoncept, hvor værktøj og arbejde løbende bliver kontrolleret for at leve op til nutidens meget høje krav om kvalitet.