Skadecenter

Pladeværkstedet, eller rettere sagt karosseri værkstedet har i dag fået en væsentlig større betydning end tidligere, idet bilerne i dag fra fabrikkens side er konstrueret således, at sikkerheden er i top hvis uheldet skulle være ude.

Fabrikken konstruerer i dag bilerne med deformationszoner, som vil være med til at optimere sikkerheden i bilens førerkabine. Derfor, hvis din bil har fået en skade, stor som lille, så skal skaden udbedres efter producentens anvisninger for din sikkerhed i fremtiden.

Det er her vores ekspertise kommer ind, idet vores specialuddannede medarbejdere har det nyeste værktøj og udstyr til rådighed, som bringer din bil tilbage til de mål fabrikken foreskriver.

Husk, at vores ekspertise – er din sikkerhed for professionel karosseriarbejde. Derfor kan du trygt henvende dig til vores skadecenter, som samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Vi står selvfølgelig til rådighed med rådgivning og hjælp omkring kontakt til taksator, forsikringsselskab og/eller udarbejdelse af skadesanmeldelse.

Vores karosseriværksted er under kontrol af Dansk Teknologisk Institut.

– på vores skadecenter vil din bil altid få den bedste behandling.
Pladeværkstedet
silh
Pladeværksted
+45 31 50 78 38
skade@bakkeauto.dk
Mandag til torsdag
kl. 7.30 - 16.00
Fredag
kl. 7.30 - 15.30.

Det er også muligt at bestille tid på pladeværkstedet her på hjemmesiden.
Gå til servicebooking »