Moderne og sikre biler hos Bakke Auto i Esbjerg

Her er du sikret et godt køb

Er du på udkig efter en ny bil, eller vil du sælge en brugt, så er du velkommen hos Bakke Auto A/S i Esbjerg. Vi har et stort udvalg af biler i mærkerne Mazda, Suzuki og Honda, og vi har stor erfaring i at videresælge brugte biler.

Når det kommer til biler, som er vores omdrejningspunkt kan du altid regne med godt design, kvalitet og ærlighed. Vi sælger modeller, der er blandt de bedst sælgende biler, og vi gør det med stolthed, fordi vi ved, vi kan stå inde for kvalitetsgarantien og sikkerheden af de biler, vi sælger.

Servicering af alle biler

Foruden Mazda, Honda og Suzuki-kunder servicerer vi også Chevrolet, selvom mærket ikke længere forhandles.

Vores kunder vil blive godt modtaget, når de har en tid til service på vores værksted. Vi har et loyalt og stabilt personale, der kender kunderne og deres biler godt. Vi har alt, hvad der skal bruges til et almindeligt servicebesøg på værkstedet, så kunderne ikke skal undvære deres biler i længere tid.

Vi er certificeret forhandlere af mange bilmærker

Honda

Når du køber bil hos Honda, er du sikret et væld af fordele.
Her ser du de nyeste biler, med hver deres charme og karakter.
Honda har i mere end 70 år leveret trafiksikker køreglæde til millioner af brugere og vi er kun lige begyndt.
Lad dig inspirere af teknologi, køresikkerhed og komfort i topklasse.

Se hvilke modeller Honda tilbyder

Civic Tourer

Civic 5-dørs

Civic Type R

CR-V

HR-V

Jazz 2016

Suzuki

Suzuki –  et godt bilkøb, hele vejen rundt! Suzuki’s filosofi om at give usædvanligt meget bil for pengene, er faldet i god jord hos de afgiftsplagede danskere. Siden starten på det nye Suzuki i Danmark tilbage i 1996, er der nu solgt mere end 150.000 Suzuki biler her i landet. Suzuki har nu etableret sig, som et af de mest populære bilmærker i Danmark.

Se hvilke modeller Suzuki tilbyder

S-Cross

Swift

Vitara

Ignis

Biler med driftsikkerhed

En af de ting, vi værner om, er sikkerheden af de biler, vi sælger. Vi kan derfor ærligt sige, at bilerne, vi forhandler, placerer sig i toppen, når det gælder driftsikkerhed. Vi sender vores kunder af sted i biler, der lever op til de høje standarder, og det vil vi altid gøre.

Se vores biler i Esbjerg

Bakke Auto A/S er et familieejet bilhus, som tilmed har tilmed har titlen som Esbjergs ældste autoriserede bilforhandler. Bakke Auto blev grundlagt i 1969 og har en masse historie og erfaring bag sig. Du er altid velkommen til at kigge forbi til en rundtur blandt vores mange biler i showroom eller kontakte os, hvis du har problemer med din bil. Vi har desuden biler samt fordelagtige finansieringsmuligheder for både private bilejere i alle aldre og erhvervskunder.