Autoriseret bilforhandler i Esbjerg

I Esbjerg ligger en bilforhandler med et familieejet bilhus under navnet Bakke Auto A/S. Jørgen Kissow Schmidt og Peter Schmidt er indehavere, og begge kan kalde sig bilforhandler til fingerspidserne. Med over 20 medarbejdere servicerer Bakke Auto massevis af Mazda-, Suzuki- og Honda-ejere i løbet af en arbejdsdag på et autoriseret værksted, der er Esbjergs ældste.

En bilforhandler med passion

Godt design, kvalitet og ærlighed er en selvfølge hos Bakke Auto. Her får du en bilforhandler med passion og forstand på sit arbejde, og som autoriseret bilforhandler sælger vi modeller, der er blandt de bedst sælgende biler i landet. Kom ind og få en prøvetur i en ny Mazda, eller aflevér din Suzuki til service. Vi kører dig på arbejde, så du ikke bliver udfordret på transporten i servicetiden.

God modtagelse hos din bilforhandler

En professionel bilforhandler skal have sans for god service og forståelse for kundens behov. Du kan regne med at blive taget godt imod, hver gang du møder os på værkstedet eller i telefonen.

Din bilforhandler hos Bakke Auto rådgiver dig i den bedste løsning for din bil, og som seriøs bilforhandler er vi altid ærlige med vores faglige viden og ekspertise. Ønsker du at købe en ny bil, hjælper din bilforhandler dig med en beregning på dine årlige udgifter til bilen, så du har fuldstændig overblik over det økonomiske aspekt.

Samtidig bliver du klædt på med fordele og ulemper ved de enkelte biler set i forhold til dine behov.

Bilforhandler med en af de bedste Honda specialister

Vi tillader os at prale, når vi kan fortælle, at vi har en af Danmarks bedst uddannede Honda specialister på vores værksted. Det betyder, at du altid kan regne med topservice og top reparation på din Honda hos din bilforhandler. Dog er alle vores medarbejdere passionerede omkring deres håndværk, og du vil altid opleve den bedste behandling her hos din bilforhandler.