Dæk og fælge

Vi tilbyder gode priser på nye dæk

Hos Bakke Auto A/S forhandler vi sommer- og vinterdæk i alle størrelser og mærker, dog er vores tre primære samarbejdspartnere Bridgestone, Firestone og Yokohama.

alufaelge

Ved at begrænse vores dæk leverandører til tre primære samarbejdspartnere, så kan vi bedre gøre større indkøb til billigere indkøbspriser, som igen gør det muligt for os, at give dig en god pris på såvel sommer- og vinterhjul på ovenstående mærker.

daek
Vi opbevarer dine dæk

I forbindelse med køb af sommer- og vinterdæk hos Bakke Auto A/S, har vi også mulighed for at opbevare dine ”overskydende” dæk og fælge for et beskedent årligt beløb. Ligesom vi bytter dine sommer- eller vinterhjul rundt, kvit og frit i forbindelse med et evt. serviceeftersyn.

Dæk og fælge med prisgaranti

Når dækkene er slidt op, og det er tid til nye, kan du regne med at få en fair pris hos os. Vi har nemlig prisgaranti på hele vores store udvalg af dæk og fælge både sommer- og vinterdæk. Går du efter et bestemt mærke, kan vi med garanti skaffe det til dig, til markedets bedste pris. Vi kan rådgive dig til det billigste valg på lang sigt, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, derfor finder du kun dæk og fælge, der lever op til markedets høje standard hos os.

Find dit nye sæt dæk og fælge i Esbjerg

Som Esbjergs ældste autoriserede bilforhandler holder vi naturligvis efter alle disse år stadig til i Esbjerg. På Kvaglundvej 90 i Esbjerg, kan du få professionel assistance til at finde din bils nye dæk og fælge.

Kontakt værkstedet
Du kan kontakte vores værksted:
Direkte:
75 14 11 88
Henrik Lauridsen
31 50 78 38
Karina Brywil
31 51 44 09
Ole Pedersen:
31 50 55 10

Mandag til torsdag
kl. 7.30 - 16.00
Fredag
kl. 7.30 - 15.30.

silh
Ole Pedersen
Værkfører
+45 31 50 55 10
op@bakkeauto.dk
Det er muligt at bestille tid til service og andet mekanisk arbejde her på hjemmesiden.
Gå til servicebooking »